torstai 29. huhtikuuta 2010

Pieniä iloja

Alkuvuosi Arttulassa on sujunut joutuisasti pentuja hoidellen vaikka Kata "oharit" tekikin. Sijoitustytteli Lissu (Arttulan Graniittikide) synnytti Arttulan V-pentueen tammikuussa. Tämä on nyt kolmas sammariyhdistelmä, jossa molemmat vanhemmat ovat kasvattejani.

Pienet "Veet" kopassa.

Sijoituskotiin tästä pentueesta lähti varsin lupaavan tuntuinen niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin pikkuneiti Arttulan Valkoinen Noita.
Arttulan Valkoinen Noita
Naska (Arttulan Discohile) puolestansa tavoitti kaksikin rajapyykkiä pentuinensa. Ihan kunnon jalostuskoiran tavoin Naska pyöräytti peräti yhdeksän pentua :) Hyvin Naska sai moisen katraan hoidettua ja jopa lihoi pentujen hoitoaikana, joten mokoma piti pistää ihan hyvälle dieetille vieroituksen jälkeen. Naska sai myös kunnian synnyttää sadannen Arttulan sammaripennun.

Vaikka Naskan pentue oli iso, olivat pennut melko tasalaatuisia niin ilmeiltään kuin kooltaankin. Alla olevassa kuvassa luovutusikäiset Arttulan Wiikinki Jack ja Arttulan Walkyria - suurin uros ja pienin narttu.
Arttulan Wiikinki Jack ja Arttulan Walkyria
Sijoituksessa oleva Arttulan Nokkela alias Martta kävi meillä tammi-helmikuun vaihteessa treffaamassa Jakkia. Astutushommelit sujuivat jälleen Jakilla mallikkaasti eikä ongelmana ollut kuin kovat pakkaset. No, koiria ei pakkaset tuntuneet haittaavan vaan pikemminkin niistä oli mukava kirmailla hangilla, kun ei tullut heilasteluhommassakaan niin hiki ;)
Arttulan Nokkela
Hip hip hippaa, Martta edellä ja Jakki perässä. Ihan tulee lunta ikävä, kun tätä iloista kuvaa katselee.

Tässä sitten pari suloista rakkauden hedelmää, X-pennut, odottelee rentoina korissa pentulaatikon putsauksen ajan.
X-pentuja

Ei kommentteja: