lauantai 30. toukokuuta 2009

I Love Toukokuu

Toukokuun blogi alkoi vapun tienoon koonnilla, joten mikäs sen kivempaa, kuin koota loppukuun tapahtumia myös samaan nippuun. Olisi hauska ehtiä kirjoittaa blogia samaan tahtiin, kuin on jotain kerrottavaa mutta eipä se vain käytännössä onnistu.

Ensimmäisenä on todettava, että ilmat ovat olleet suotuisia :) Arska on paistaa möllöttänyt aivan ihanasti suurimman osan kuuta ja tänään on varmasti lyöty lämpöennätyksiä siellä sun täällä. Kyllä niin lämmintä oli, että hiki tahtoi tulla vaikka yritti ihan vain laiskotella varjossa.

Kameraa on tullut ulkoilutettua oikein urakalla ja joskus sitä sattuu olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ohessa Albiina ja Nova ottavat huilitaukoa riekkumisen lomaan (miten ne edes jaksaa leikkiä tällä helteellä?) eli koiria ei ole käskytetty tuohon vaan sattuvat ihan itsellään olemaan nuin oikke hienosti. Eikä tarvinnut ottaa kuin parikymmentä kuvaa, ja jo tuli nappiotos (kuka muistaa vielä aikaa ennen digikameraa, ois tullut rulla täyteen tässä kohdin aika nopsaan).
Arttulan ihanaiset
Ei ihan anna kuva oikeutta omenapuun kukinnalle. Koirapuodin pihalla on ikivanha melko heikolla leikkauksella oleva omppupuu ja se kukkii todella upeasti. Ja niin kukkii muutkin omput tontillani. Tuskin enää hallakaan on ensi syksyn upean omenasadon uhkana. Viime vuonna hallayö tuli pahaan aikaan ja syksyllä omenasato oli noin viisi kappaletta omppuja. Tämä kiinnostaa varmasti kovasti kaikkia lukijoita.
Omppupuu ja sammari
Digikamera on kyllä nii hiano keksintö. Saa nättejä lähikuvia söpöistä kasveista. Hortonomi Laakso täällä terve (joka ei siis tunnista suurinta osaa tämän maan kasveista). Mutta tämän minäkin tunnen, se on mustaviinimarja ja kasvaa ihan omalla pihalla ;)
Mustaviinimarja
Olen saanut itseasiassa jo ennen vappua alivuokralaisia, oikein useamman kappaleen. Sekä asuintalon että Koirapuodin savupiippuihin on pesinyt naakkapariskunta. Taitavat olla kavereita keskenään ja päättivät sitten yhteistuumin valloittaa omaisuuteni. No, eipä heistä ole minulle haittaa ollut, hiljaista porukkaa. Olen yrittänyt saada vuokralaisia kuvaan - heikolla menestyksellä. Ensinnäkin sujahtavat piippuun tosi nopsaan ja toisekseen mun kamerassa saisi olla lintujen kuvaamista varten enempi zoomia. Pienokaisia ei ole vielä näkynyt, yritän kytistellä josko niitä saisi kuviin ennen kuin kirjaimellisesti lentävät maailmalle.
Naakka The Alivuokralainen
Keskiviikkona vietimme Jakki The Ruåtsipojan kaksivuotissynttäreitä.
Jakki kaks vee
Ja eilen perjantaina juhli Nitro The Aussipoika yksivuotispäiviään. Hienot pojat mulla, vai mitä <3
Nitro yks vee
Tänään juhlittiin monissa kodeissa ylioppilaita ja muita koulunsa päättäneitä (onnea vaan kaikille). Juhlien vuoksi tuli hoitoon Katan tyttö Sheena (Arttulan Revontuli). Ihana ipana vaikka nyt hiukan itse kehunkin. Ei ollut Sheena moksiskaan meidän sekopoltsi laumasta vaan luovi siellä hienosti. Kuvaaminen sen sijaan meni aivan pyllylleen, kun eipä tuosta vauhtineidistä mitään kunnon kuvia saanut. Pitäisi olla joku superhypererikoiskamera, joka pysyy myös nuorien neitien vauhdissa, kun hellekään ei heitä hidasta. Tässä suunnilleen ainoa järkevä kuva, joka sekään ei ole kovin järkevä; Sheena ja Kata-äiskä.
Tytär ja äiskä
Loput Sheenan kuvat olivatkin sitten tätä luokkaa. Neiti nimittäin juoksemisen ja päälläni pomppimisen lomaan huilaili sylissäni. Ota siinä sitten edustuskuvia. Mutta voin kertoa, ihan nätti se on :D
Pörrö
Toiveenani olisi vielä jonain päivänä saada otettua mun laumasta sellainen vauhdikas kuva, jossa kaikki juoksevat hienosti kohti kameraa hymyssä suin. Tilanteet tulevat nopeasti vastaan ja harvoin koko lauma menee edes samaan suuntaan. Ohessa suhruotos eikä siitäkään puutu kuin 5 koiraa. Ehkä vielä joskus... yrittänyttä ei laiteta.
Laumanen

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Kyllä nauratti tuo Sheenan touhu siellä teillä :))
Pääasia, että hauskaa oli vaikkei kuvat onnistuneetkaan.. :D

Suuren suuri kiitos Sheenan hoidosta vielä kerran!!