tiistai 20. toukokuuta 2008

Kata tokoili pitkästä aikaa

Iltatokokisat Salossa tänään. Kata kilpaili tokossa puolentoista vuoden tauon jälkeen ja luokka oli ensimmäistä kertaa avoin luokka. Vaikka Kata sai vain kolmostuloksen, olen kuitenkin kokonaisuuteen todella tyytyväinen. Kata suoritti liikkeet pääosin erittäin hienosti ja erinomaisella motivaatiolla. Onnistuin pitämään kehumiset hyvin maltillisina vaikka tekikin mieli loikkia kenguruna onnesta :) Liian innokas kehuminen olisi nostattanut Katan kierrokset ihan uskomattomiin korkeuksiin ja se oli alkanut haukkua. Ja sen aloitettuaan Katan on vaikea lopettaa, jossei sen fiiliksiä pääse tasaamaan sopivalla palkkauksella.
Katan seuraamista
Ainoa oikea yllätys oli luoksetulon seisomisen epäonnistuminen. Istuminen sekä kaukokäskyissä että hypyssä meni pyllylleen tai niitä ei edes tapahtunut mutta tämä ei ollut varsinainen yllätys, kun istumisen kanssa on tullut kummallisia ongelmia ihan viime aikoina.

Paikallaolossa fiksuna seisoin Katan turkin päällä. Kata meni käskystä hienosti maahan mutta tukistus nostatti sen takaisin istumaan ja jouduin antamaan toisen käskyn.
Kympin nouto :)
Paikalla makaaminen 8
Seuraaminen 10
Maahanmeno 10
Luoksetulo 0
Seisominen 9
Noutaminen 10
Kauko-ohjaus 0
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 10

Pisteet 112 p 3-tulos

Nova-bortsun Helmi-äiti tokoili ensimmäistä kertaa voittaen mahdottoman hienolla alokas-luokan ykköstuloksella 195,5 pinnalla koko luokan!! Onnea Tanja ja Helmi!

Katan tyttö Emma oli mukana turistina
Arttulan Iloliemi ja mä
Nämä kaikki ihanat kuvat on napsinut Seija Vahtera
Kaunis Kata

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Hienoa pisteriviä teillä, ei se 1.varasija ihan turha paikka ollutkaan! ;)