perjantai 31. lokakuuta 2008

Hippi Baltian Turneella!

Hippi käväisi 18. ja 19.10. näyttelymatkalla Latviassa ja Liettuassa. Lauantaina Hippi oli VSP ja sunnuntaina ROP. Sertit siis tupsahtivat molemmista maista ja näin Hipistä tuli näiden maiden valio. Lisäksi "ylimääräisenä" kaupan päälle Hippi sai Baltian Muotovalion arvon. Ei yhtään huonompi reissu!!

Todellista seikkailijaluonnetta tarvitaan, jotta jaksaa ensin seilata laivalla ja lisäksi vielä viettää viikonlopun linja-autossa :) Kiitos Marikalle, joka Hippiä on näin ahkerasti jaksanut kuskata!

Hipin tittelirivi alkaa olla jo aika uskomattoman hienon näköinen

KANS & FIN & EST & BLR & LV & LTU & BALT MVA Arttulan Diilitippi

Bortsut ja Dortsi Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan ryhmänäyttely 19.10. Ensimmäiset Arttulan bortsu-kasvatit ikinä esiintyivät näyttelyssä! Olen oikein tyytyväinen kasvattien esiintymiseen eikä kukaan ollut mitenkään kauhuissaan ihan uudenlaisesta ympäristöstä (sisänäyttely). Tuomarilla oli tiukka linja, eri-nauhaa hän jakoi hyvin säästeliäästi. Kaikki saivat kuitenkin kivat arvostelut ja Leevi hienosti sijoittui luokassaan :)

Arttulan Lakun Maku JUN EH
Arttulan Luja Tahto JUN EH3
Arttulan Loistava JUN EH

Ulkona yritimme ottaa kuvia, keli oli hiukan suhmurainen ja kaikki juoksentelukuvat sen mukaisia. Sentään kiva poseerauskuva nelikosta saatiin! Vasemmalta lukien pojat Arttulan Luja Tahto "Leevi", Arttulan Lakun Maku "Karkki", Arttulan Lupaava Tapaus "Manu" ja mun tytteli Arttulan Loistava "Nova". Manu oli turistikoirana paikalla.

Samaisessa näyttelyssä oli samalla tuomarilla myös karjikset. Doriksen kolmannen sertin jahtaus päättyi todella upeasti sen tullessa Rodun Parhaaksi!

Karjapeni Dore AVO ERI1 PN1 SERT ROP