sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kasvattitapaaminen ja Kino 10 vuotta

Kautta aikain ensimmäinen Arttulan kennelin kasvattitapaaminen järjestettiin eilen, kennelin juhlapäivänä. Tuolloin tuli kuluneeksi tasan 10 vuotta ensimmäisen pentueen syntymästä. Eka pentue oli australiankarjakoiria ja tästä pentueesta vielä mennä porskuttaa kaksi yksilöä, joista kotosalla komeilee Kino.

Kasvattitapaamiseen oli kutsuttu vain sammarikasvatteja, joita saapuikin ilahduttavan suuri määrä paikalle. Halukkaat saivat valjastaa sammarinsa ahkion eteen. Hienosti ensikertalaiset osasivat vetokoirahommat, verissähän tuo taipumus sammareilla pitäisikin olla.
Arttulan Fakta
Ohjelma oli varsin vapaata yhdessäoloa ja seurustelua - ja syömistä. Hienosti tuntuivat koirat tulevan toimeen keskenään niin kuin omistajansakin puheensorinasta päätellen. Merjan tekemä hernesoppa maistui todella hyvältä ja jälkiruoaksi saimme Tiinan taidokkaasti leipomaa lettutaikinaa paistajamestarin Harrin tarjoilemana ja tietenkin mansikkahillon kera.

Hieno tilaisuus järjestää möllitoko, sillä häiriötä oli runsaasti: oli yleisöä, koiria ja koirankakkaa kentällä (mikä oli se pahin häiriö). Möllitokossa oli mukana 4 potentiaalista, virallisten kisojen tasoista sammaria. Suoritettavana oli tokon alokasluokan liikkeet yhdellä seuraamisella (vapaana). Jätimme myös kertoimet pois pisteistä. Tulokset:
1. Arttulan Herhiläinen " Nelli " 72,5 p
2. Arttulan Fifi " Salli " 72 p
3. Arttulan Diilitippi " Hippi " 69 p
4. Arttulan Nokkela " Martta " 56,5 p
Hippi, Nelli, Martta ja Salli
Aika kului kuin siivillä mukavassa seurassa ja kaikilta tuli sama kommentti: Lisää näitä!! Ja kyllä varmasti järjestänkin, sen verran kiva oli tavata teitä kaikkia! Nyt mukana oli seuraavat Arttulalaiset kasvatit: Diilitippi, Eilisen Haiku, Fakta, Fifi, Friidu, Gladiaattori, Graniittikide, Herhiläinen, Muskelimimmi, Nokkela, Oikopolku, Oppipoika, Paukkurauta ja Pieni Vinkki.

Paljon kuvia kasvattitapaamisesta.

Jälkimainingit, eli kuvia vieraiden lähdettyä. Paljon kuvia synttärisankarista.

Lisää kuvia Marikan galleriassa.

Ja tässä synttärisankari FIN MVA BH JK3 PERA-A TOKO-EVL Arttulan Alkuvoima " Kino ". Reipas Kino, siinä ei näy ikä vielä yhtään, se painelee mennä ihan samaa vauhtia kuin nuorena poikana ja on pysynyt terveenä koko ikänsä. Toki eläkkeellä Kino on kaikesta treenaamisesta ja viettääkin ansaittua kotikoiran elämää laumamme urosten kuninkaana. Väritkin Kinolla on pysyneet kirkkaina, iän tuomaa harmaannusta ei ole lainkaan havaittavissa.
Arttulan Alkuvoima 10 vuotta
Mieli pysyy pirteänä ja kunto kohdallaan, kun juoksee päivät pitkät nuorten tyttöjen perässä ;)
Kino Rakastaa Congoa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi kun ei oltu tällä kertaa mukana, teillä on ollut hieno ilmakin : )

Ensi kerralla sitten ja tapaamisiin Tampereella!


Igorin perhe

kehveli kirjoitti...

Onnittelut 10-vuotiaille Alkuvoimalle ja Arttulalle!
Paljon kivoja kuvia katseltavana...

Soile kirjoitti...

Onnittelut 10 vuotiaalle
Arttulan kennelille!