keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Hienosti jyrätty, sanoo vaatimattomana hän :)

Arttulan kennel jyräsi Kemiön ryhmänäyttelyssä ja putsasi pöydän tyhjäksi kaikenmaailman palkinnoista. Aika uskomattomalta tuntuu mutta niin siinä vain pääsi käymään. Ja aivan kuin tämä ei olisi jo riittänyt, samaan aikaan sammareiden erkkarissa tuli mukavia sijoituksia. Päivä oli siis viime lauantai 13.6.

Kemiön näyttely pidettiin urheilukentällä, kehiä taisi olla neljä kappaletta. Pitää oikein tosissaan ihmetellä, minkämoinen järjen jättiläinen kehät oli kyhännyt!! Tilaa oli vaikka miten paljon ja silti kehät olivat postimerkin kokoisia turhakkeita, joissa ei ollut toivettakaan päästä sammariuroksen kanssa kunnon juoksuvauhtiin. Mikä ihme näyttelyjärjestäjiä oikein vaivaa, kun ei voida tuon vertaa panostaa järjestelyihin?

Kemiössä sijoitukset olivat ehkä aika yllätyksellisetkin, sillä komeassa kunnossa ollut Albin, joka tuli valioluokan toiseksi, ei sijoittunut uroksissa lainkaan (oho). Varmasti kuitenkin Albinin kotiväkeä lohduttaa ajatus siitä, että Albinin lapset korjasivatkin sitten parhaan uroksen ja parhaan nartun sijoitukset serteineen :)
Upeat VSP ja ROP
Toisessa virallisessa näyttelyssään ollut Onni paranteli viikon takaisen Salon näyttelyn sijoitustaan monta pykälää ja voitti siis urokset ja oli myös Rodun Paras. Ja niin se ensimmäinen serti oli plakkarissa. Mahtavat onnittelut Onnille ja taustajoukoille! Iltapäivän ryhmäkisassa Onni pääsi jatkoon muttei ihan tullut sijoitusta neljän joukkoon.
ROP SERT Arttulan Oikopolku
Gladulla se valioserti jäi hiuksen hienosti saamatta mutta tässä joukossa urosten kolmospaikka oli kyllä hienosti tehty ja tosiaankin vara-sertin arvoinen suoritus :)
VARA-SERT Arttulan Gladiaattori
Albinin turkki oli aloittamassa vaihtumista uimapukutyyliin, mutta hyvin muhkean näköinen Albin vielä oli. Tuo Albinin pää ja ilme ja koko olemus on kyllä niin upea, että sen ansiosta pitäisi voittaa kaikki maailman näyttelyt ;)
Arttulan Cocco The Jussi
Hippi on ainakin osoittanut, että laadukas koira ei turkilla turhia koreile :) Eriä pukkaa vaikka turkki on ihan jossain muualla kuin koirassa. Hippidippi oli näyttelyssä vähän turhankin viriilillä tuulella ja aukoi päätänsä pärinän kera siihen malliin, että tuomari tipautti valioiden kilpailuluokassa Hipin sijoituksen neloseksi aikomansa kakkos-ykköspaikan sijaan.
Arttulan Diilitippi
Albiina esiintyi nyt ensimmäistä kertaa junnuissa, ikäähän neitosella ja Onni-veljellä on pikkasen yli 10 kk. Eipä alkanut junnuilu yhtään huonosti ja vaikka toki huippukauniina omaa neitostani pidänkin oli narttujen ykköstila serteineen silti melkomoinen yllätys. Roppi-kisassa Onni voitti ja Albiinasta VSP eli Vastakkaisen Sukupuolen Paras. Upeeta, mahtavaa!
VSP SERT Arttulan Oolalaa Albiina
Sijoitusnarttuni Martta isäntänsä Jannen kanssa sijoittui hienosti junnuluokassa Albiinan jälkeen kakkostilalle. Sijoitus pysyikin loppuun asti myös paras narttu -kisassa ja näin ihanasti Martalle tipahti vara-serti. Hippihän tuossa yllä on Martan iskä.
PN2 VARA-SERT Arttulan Nokkela
Kasvattajaryhmiä esitettiin kaksi. Arttulan ryhmä sijoittui hyvän arvostelun kera Rodun Parhaaksi ryhmäksi. Iltapäivän Best In Show kilpailussa Arttulan ryhmä oli upeasti BIS2 ykkössijoituksen lipsahtaessa sivu suun poikien pärinän vuoksi. Ehkä väljempi kehäratkaisu olisi ollut pelastuksemme mutta näin tällä kertaa, harmillista joka tapauksessa.

Tarkemmat tulokset blogin lopussa.

Erikoisnäyttelyyn oli ilmoitettu huikaisevat 133 sammaria! Arttulan mainetta piti loistavasti yllä Martan velipoika Igor, joka voitti junioriluokan. Koska erkkarissa oli niin paljon osallistujia jaettiin uroksille kaksi sertiä ja vara-serti (normaalisti jaetaan siis vain yksi serti). Paras Uros kisassa Igor ei sijoittunut mutta junnuherra sai tassuunsa samanlaisen vaaleansinisen ruusukkeen kuin siskonsa Kemiössä eli vara-sertin. Onnea Igor ja Mia!!
VARA-SERT Arttulan Nasta Lautaan
Viikko sitten sertin napsaissut Milo sai eehoon ja leikki jäi tällä erää siihen.
Komistus, Arttulan Eilisen Haiku
Käyttöluokassa näyttelyyn osallistui iki-ihana Hulda, joka voitti hienosti luokkansa (osallistujamäärä ei tässä luokassa pilviä hipoile). Paras Narttu kisassa Hulda varmasti aiheutti Maritalle ylimääräisiä sydämenlyöntejä sijoittumalla makeasti neljännelle sijalle!! Lämpöiset onnittelut!
PN4 Arttulan Fatima
Ja loppuun vielä mukavaa luettavaa eli tulokset Arttulan koirien osalta :)

Kemiö:
Arttulan Oikopolku JUN ERI1 PU1 SERT ROP
Arttulan Gladiaattori AVO ERI1 PU3 VARA-SERT
FIN MVA JV05 V05 PMJV05 Arttulan Cocco the Jussi VAL ERI2
CIB FI & EE & BY & LV & LT & BALT MVA BYV07 Arttulan Diilitippi VAL ERI4
Arttulan Nokkela JUN ERI2 PN2 VARA-SERT
Arttulan Oolalaa Albiina JUN ERI1 PN1 SERT VSP

Arttulan kasvattajaryhmä KASV1 KP ROP-kasvattaja BIS2-kasvattaja

Erkkari:
Arttulan Nasta Lautaan JUN ERI1 VARA-SERT
Arttulan Eilisen Haiku AVO EH
FI MVA Arttulan Fatima KÄY ERI1 PN4

Kiitos ja kumarrus Kemiön kuvista Anna Angervo ja erkkarin kuvista Eija Ruotsalainen.

2 kommenttia:

Mallu, kalju-TOKO-Hippi & pikkuBISpojat :D kirjoitti...

Wau Wau ja Wau!! ei oikeestaan muuta sanottavaa :))

Unknown kirjoitti...

Huippu-upeeta ja ISOT Onnittelut kotijoukoille ja Kasvattajalle <3 Aivan uskomattoman hienoa!