tiistai 30. kesäkuuta 2009

Sertikoira Igor

Hämeenlinnan näyttely 28.6. Omia koiria en ollut ilmoittanut tähän näyttelyyn lainkaan, sillä tämän jälkeen viikon sisään oli syntymässä kaksi sammaripentuetta enkä messarin tapauksen jälkeen aio enää ikinä ilmoittaa koiria näytille, jos pentuja on kohta tulossa. Kyllä se vaan harmittaa jäädä kotiin, jos on näyttelyilmot maksettu.

Hämiksen näyttelyyn kuitenkin auton nokan sain suunnata, sillä Igor piti saada paikan päälle. Igorin perhe näet lähti parin päivän varoituksella reissuun Pariisiin (ankeeta). Igor tuli jo torstaina meille. Hiukan oli vipinää viime viikolla, sillä samalla viikolla oli S-pentueen Hesan keikka ja luovutukset uusiin koteihin ja Paratiisin remppaa. Igor tuli onneksi pestynä niin pääsin hiukan helpommalla, tosin en sitten voinut päästää sitä painimaan tyttöjen kanssa vaan jouduin pitämään sen erossa toisista. Hienosti Igor meille asettui eikä protestoinut yksinoloa, mukava koira kyllä kaikin puolin.

Synnytyksiä ei tuntunut alkavan, joten Hämeenlinnan helteessä vietimme sitten näyttelypäivän Igorin kanssa. Myös Eppu osallistui, joten sain mukavaa seuraa kehän laidalle :) Igorilla meni hienosti, se voitti junnuluokan ja kaikki urokset ja saaliiksi jo kolmas serti. Roppikehässä narttu vei voiton ja näin Igorista VSP. Eppu sai punaisen nauhan, oli tuomarille liian jalkava, ja sijoittui luokan neloseksi.
VSP SERT Arttulan Nasta Lautaan
Arttulan Nasta Lautaan JUN ERI1 PU1 SERT VSP
Arttulan Erikoispainos AVO EH4

Kuvasta kiitos Markku Poskiparta.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Kiitokset Sertikoiran ihanalle kasvattajalle, Sirpalle! Kuvia odottelen minäkin täällä kieli pitkällä, ja vielä kun Igor jatkoi matkaansa kesälomalle Korkeen Koirahoitolaan, ja kun toinen sammarimmekin on mökkilomalla niin kyllä täällä vaan on hiljaista ja hiekatonta kotona : )

Syntymisen ihmeitä sinne Arttulaan!