maanantai 29. elokuuta 2011

Kesäpäivä Tenholassa

Sain lauantaille kutsun colliemaisille syntymäpäiville Tammisaaren suuntaan, Tenholaan. Yksivuotissynttäreitään viettivät sisarukset Madonna ja Bolivar sekä näiden puolisisarukset Engla ja Pluto. Viimemainitut olivat Katan Ä-pentueesta. Otin mukaani myös Emman ja Pikkiksen ja olipahan kivan näköinen collielauma, joka leikki ja juoksenteli ympäriinsä. Emma oli ainoa soopeli muiden ollessa tricoloreja. Mukavasti koirat tulivat juttuun keskenään vaikka osa olikin aivan tuntemattomia toisilleen.

Kuvia räpsin taas aikamoisen määrän. Koko ajan liikkeellä olevista koirista ei tahtonut saada oikein kunnollisia otoksia. Harmikseni Englasta en saanut yhtään kunnollista kuvaa enkä oikein noista omistakaan sen kummempia. Pluto sen sijaan poseerasi muutamaan otteeseen ja sainkin siitä varsin mukavia kuvia. On se vaan todella upean näköinen. Vaikka eipä joukossa ollut yhtään rumaa koiraa :)


Arttulan Öljyä Laineilla "Pikkis", 6,5 kk

Arttulan Ääriviiva "Pluto", 1 vee

Pluto

Pluto

Arttulan Iloliemi "Emma", 4 v

BH JK2 Pim Bulan Williruusu "Kata", 6,5 v

Galleriassa paljon kuvia.

Olisi ollut kiva tietää, tunnistiko Kata Englaa ja Plutoa omiksi pennuikseen tai toisin päin. Ö-pentueen kanssahan homma meni aivan pieleen Katan maidontuotanto-ongelmien vuoksi. Pennut vaihtoivat toisen emän hoiviin viikon ikäisinä. Ö-pentueen epäonnen ja onnen sekaisista tunnelmista on pari blogikirjoitelmaa viime syyskuulta:

* Piinaviikko
* Katan eiku Dessan eiku Ellan pennut

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Ä-pentue ... Sirpa Ä-pentue !!

Terkuin ÖÖÖÖ & co

:)