keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Turun KV näyttely

Turun näyttely pidettiin 24.-25.1. ja perinteisesti olin siellä molempina päivinä. Lauantaina esiintyi Nova-bortsu ja sunnuntaina olin liikkeellä sammarikoirien Nitron ja Dessan kanssa. Sammareita oli ilmoitettu 78 kpl, joista 11 pentua siirretty epämukavasti toiselle tuomarille. Sammarikasvatteja oli paikalla myös Hippi ja Albin.

Nitron esiintyminen meni ihan sivu suun, koska älyttömän viisaasti oli pennut laitettu varsinaisen kehän kanssa päällekkäin ja olin tietty valiouroskehässä Albinin kanssa, kun olisi pitänyt ehtiä pentuihin. Tuija (Nitron toinen omistaja) sai toki esitettyä koiran mutta kyllä harmittaa ihan sikana, että Nitron esiintyminen jäi kokonaan näkemättä.

Hippi oli hienosti valioiden kolmas, Albin puolestaan upeassa kunnossa otti ja voitti urokset ja tiukan juoksutuskisan jälkeen vielä kauniin nartunkin. Kuva Tuija Johansson.
Rodun Paras - Albin
Tosi upealta Albin näytti ryhmäkehien sinistä mattoa vasten. Ryhmäkisassa Albin pääsi jatkoon mutta ei sitten tullut sijoitusta kuitenkaan. Vaan on se kyllä aika makiaa juosta parrasvalojen loisteessa musiikin ja aploodien saattamana vaikkei sijoitukaan...
Arttulan Cocco The Jussi
Arttulan Humina, nuorten luokan voittaja ja narttujen kolmanneksi paras, painelee tässä hienoa ravia surkeassa turkissaan ;) Selän päältä ja kyljistä lensi kaikki pohjavillat mäkeen Dessaa kuivatessa. Kuva Tuija Johansson.
Dessa hienossa liikkeessä
Novan kuvat eivät onnistuneet vaan kaikki kuvat olivat ihan suhruisia. Oheisessa kuvassa Nova on kehässä ja kerää pusuttelemalla irtopisteitä tuomarilta :) Kaikki on tehtävä mitä tehtävissä on hehhe. Tuomari kyllä tykkäsi Novasta kovasti mutta piti hiukan liian pienenä ja siksi EH. Kivasti tuli kuitenkin sijoitus luokassa, seitsemän junnun joukossa. Tuomari sai Novalle mittaa 44 cm.
Pusi pusi
Tulokset vielä, ensin sammarit sitten bortsu:

Mezen The Dark Knight PEK2 KP
FIN MVA JV05 V05 PMJV05 Arttulan Cocco The Jussi VAL ERI1 PU1 CACIB ROP
KANS&FIN&EST&BLR& LT& LTU&BALT MVA Arttulan Diilitippi VAL ERI3
Arttulan Humina NUO ERI1 PN3 VARA-SERT

Arttulan Loistava JUN EH4

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Äh, Nova sentin liian korkea medeihin ;)
Mutta tokoon juuri sopiva!

Onnea sammarimenestyksestä!

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon valkoturkkien hohtavasta loistosta :) Hienoa Sirpa!!