sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Huippu-upeet Tilda ja Congo

Vappuviikonloppu vierähti kivasti näyttelyissä Hollolassa ja Mouhijärvellä.

Tilda aloitti juuri 10 kuukautta täytettyään näyttelytouhut suorastaan rytinällä. Elämänsä ekassa näyttelyssä Hollolassa Tilda voitti junnuluokan ja pesi komeasti kaikki muut nartut saaden samantien ensimmäisen sertin. Vain kolme narttua sai erin, joten aikamoinen saavutus pikkutyttöseltä. Seuraavana päivänä Mouhijärvellä Tilda voitti jälleen junnuluokan ja sijoittui narttujen kolmanneksi. Tällä kertaa saaliiksi vara-serti. Että ei yhtään paha näyttelyuran aloitus :)
VSP SERT Arttulan Taustasäteily
VSP SERT Arttulan Taustasäteily
Congo on käynyt viimeksi näyttelyssä vuonna 2006 ja saavutettuaan nyt veteraaniluokan iän (8 vuotta) ilmoitin sen pitkästä aikaa näytille. Turkki ei ollut vielä ihan täydessä mutta mukavan näköinenhän Congo oli. Ja kuten kuvasta voitte huomata Hollolan tuomarin ihailevan ilmeen niin hänkin tykkäsi :) Congo voitti upeasti veteraaninartut ja sijoittui Tildan jälkeen toiseksi Paras Narttu -kisassa. Congo voitti vetsku-uroksen, joten Congosta Rodun Paras Veteraani. Iltapäivän bis-kisassa Congo voitti koko joukon ollen siis näyttelyn kaunein veteraani. Aika uskomaton juttu! Ja uskomaton meno jatkui sunnuntaina, sillä Mouhijärven tuomari ei nähnyt Congossa juuri mitään hyvää ja saaliiksi punainen nauha...
Funny Fabric Wow Blue Congo

Congon jälkikasvuakin oli esillä. Hollolassa Gladu esiintyi mukavasti, tuomari piti tiukkaa linjaa uroksissakin ja punainen nauha tupsahti. Mutta saatiinpa kerrankin otettua Gladusta kunnon edustuskuva <3 Eppukin oli näytillä, Epusta vain ei tullut valitettavasti otettua kuvia. Eppu sai hyvän arvostelun, mutta silti sille sininen nauha.
Arttulan Gladiaattori
Mouhijärvellä näytteillä oli Congon tyttö Gimma. Olipa ihana nähdä Gimmaa piiitkästä aikaa. On kyllä mukavaluonteinen pusuttelija tuo Gimma :) Gimman esiintyminen meni iloluontoiseksi loikkimiseksi eikä menestystä tällä kertaa tullut sen enempää.
Arttulan Gimma Gamma
Tulokset:

1.5. Hollola
Arttulan Erikoispainos AVO H
Arttulan Gladiaattori AVO EH2
Arttulan Taustasäteily JUN ERI1 PN1 SERT VSP
Funny Fabric Wow Blue Congo VET ERI1 PN2 ROP-VET BIS-VET-1

2.5. Mouhijärvi
Arttulan Taustasäteily JUN ERI1 PN3 VARA-SERT
Arttulan Gimma Gamma AVO H
Funny Fabric Wow Blue Congo VET EH2

Ei kommentteja: