sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Albiinan mätsärikeikka

Albiina on pitkästä aikaa menossa näyttelyyn, ensi kuussa Turkuun. Kävimme keskiviikkona Koskella match swhowssa vähän muistelemassa, miten näyttelyssä oikein pitikään olla ja esiintyä. Viimeksi Albiina on ollut näyttelyssä viime vuoden syyskuussa. Albiina oli aivan onnensa kukkuloilla nähdessään niin paljon ihmisiä kaikkialla ja jokaista olisi pitänyt käydä tervehtimässä. Toisin sanoen pieni treeni oli kyllä ihan paikallaan.

Sään puolesta oli mitä hienoin kesäinen ilta ja porukkaa oli paikalla paljon enemmän kuin odotin. Isoja koiria oli n. 40. Albiinan vuoro oli isojen koirien loppupuolella. Tuomari tykkäsi Albiinan suloisesta ja hyvin narttumaisesta ulkonäöstä mutta hän antoi sinisen nauhan lyhyen olkavarren vuoksi.. Esiintyminen meni suht hyvin, vähän kärsimättömänä Albiina ei olisi turhia viitsinyt seisoskella. Pitäisi varmastikin käydä vielä toisessa mätsärissä ennen Turkua.

Sinisten nauhan saaneiden joukosta tuomari napsi suoraan neljä sijoitettavaa koiraa ja Albiina pääsi jatkoon. Ja ylläri ylläri, tuomari sijoittikin Albiinan voittajaksi :)


Tuomarimme oli noin puolet nopeampi kuin muut tuomarit, joten bis-kehää saimmekin sitten odotella toista tuntia. Bis-kisassa kaikki palkittiin ja Albiinan kuudes sijakin tuotti kivan pokaalin ja narulelun. Sinisten voitosta sai pystin lisäksi rusetin, lelun, tilpehööriä ja herkkuja. Ihan kivat palkinnot.

Järjestäjien puolesta otettiin sijoittuneista kuvia. Jos saan niitä käsiini niin linkitän tänne myöhemmin. Tässä jutussa otetut kuvat napsin kännykällä.

Ei kommentteja: