lauantai 3. toukokuuta 2008

Kyy kävi kylässä

Tänä aamuna kummastelin Congon kummallista haukkumista kuistilla. Menin katsomaan, mitä se haukkuu, koska se ei syyttä metelöi tai vahdi. Näin Solinan kurottelevan kurkku pitkänä puutarhakalusteitten välissä. Sitten näinkin käärmeen ja olin ihan laakin saada, säikähdin aivan kamalasti. Congollakin sentään on huomenna pentujen laskettu syntymäaika, joten mitään käärmeenpuremia en sille tai tietty muillekaan koirille haluaisi.

Onneksi käärmeen yllättävän äänekäs suhina piti koirat siitä loitolla. Otin koirat turvaan ja kaivoin toki kameran esiin. Ei sitä kyytä nyt ihan joka päivä omalla kuistilla näe. Itse asiassa tämä oli ensimmäinen käärme, johon törmäsin tontillani ja olen asunut tässä talossa kuusi vuotta.

En ole käärmeasiantuntija mutta ainakin minusta tuo on pikkuinen kyy (pituus oli jotain 40-50 cm).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ei sattunut mitään... Valtavan kokoinen kyy :( asia jota varon lasten ja eläinten kanssa pihalla touhutessa... etenkin, kun tuota yhtä vesseliä ei meinaa mikään aita pidätellä.

Anette ja Nekku Jekku

Mia kirjoitti...

Hyi kamala minkälainen vieras teillä on ollu, onneksi ketään ei purtu! Tänään eläinlääkäriasemalla oli 2 kiloa painava kissa, jota kyy oli purrut... Ihan kylmänväreet menee.. Luonnossa saavat olla rauhassa, mutta pysyis pihoilta pois!

Anonyymi kirjoitti...

YYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKKKKKK!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hui kun muistui mieleen kun Wandaa puri kyy muutamia vuosia sitten. Päivystykseenhän tuli lähtö kun koira veti tosi huonoksi, puri suoraan kuonolle. Oli vielä poikanen jotka eivät kuulemma myrkkyä säästele kuten aikuiset vaan vetäsee kaiken.

Toivottavasti oli vain vierailulla teillä ja pysyy tulevaisuudessa poissa!

kehveli kirjoitti...

Mä olen uhonnut, että jos meidän tontille ilmestyy kyy, niin tilaan muuttoauton HETI!!!
Toivottavasti se "sun vierailijasi" oli joku moottoritien rymytyksistä häiriintynyt yksilö ja onneksi se ei purrut ketään!