maanantai 18. elokuuta 2008

Hipistä Kansainvälinen Muotovalio :)

Hipistä tuli Arttulan kennelin ensimmäinen Kansainvälinen Muotovalio lauantaina 16.8. Tallinnan Kansainvälisessä koiranäyttelyssä! Multiupeat onnittelut Hipille ja Marikalle <3 ja mulle kanssa ;)

KANS* & FIN & EST & BLR MVA Arttulan Diilitippi
- aika komea litania mutta on kyllä komea koirakin.
KANS & FIN & EST & BLR MVA Arttulan Diilitippi
Näyttelymatkamme aloitimme jo perjantaina, koska kehät alkoivat lauantaiaamuna niin aikaisin, ettemme voineet siirtää lähtöä lauantaille. Aamulaivalla siis Tallinnaan ja shoppailua koko päivä :)

Perjantaina sää oli lämmin ja aurinkoinen, lauantaina vettä satoikin sitten koko päivän lisättynä kovalla puuskittaisella tuulella, tosi kivaa. Valokuvaamisesta saattoi vain haaveilla - tai ainakin onnistuneista kuvista. Näyttelyn jälkeen meillä olikin sitten niin kiire laivaan, että mitään loistokkaita valioitumiskuvia ei saatu otettua.

Hippi siis oli PU2 ja sai vara-cacibin. Voittajauros oli kuitenkin vahvistusta vajaa kansainvälinen valio, jolloin cacib siirtyy Hipille. Naskasta tuomari piti muuten, mutta "haukkui" pitkärunkoiseksi ja antoi punaisen nauhan. Kyllä tuli eehoolle kivasti hintaa ;) Tuomarimme oli muuten vaihtunut. Tuomarin piti olla tanskalainen, jostain syystä hän ei paikalla ollut ja tuomarimme oli virolainen.

Marika Hipin ja Naskan kanssa parikilpailussa.
KANS & FIN & EST & BLR MVA Arttulan Diilitippi ja FIN MVA Arttulan Discohile
Sadepisaroita linssissä, muuten kiva kuva sisaruksista.
KANS & FIN & EST & BLR MVA Arttulan Diilitippi ja FIN MVA Arttulan Discohile
Majoituimme virolaisen ystäväni Elon luona, jolla on kasvattini Arttulan Fantastinen. Kiitos Elo kaikesta avusta matkamme aikana! Alla olevassa kuvassa Pipa "hieman" niukassa kesäturkissa. Pipa on Iidan tyttö ja yhdennäköisyys oli suorastaan hämmästyttävää.
Arttulan Fantastinen

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Isot onnittelut kasvattajalle ensimmäisestä KANS MVA:sta!!!

Mia kirjoitti...

Onnittelut niin omistajille uudesta valionarvosta!

Unknown kirjoitti...

Hurraa ja paljon Onnea ekasta KANS MVA:sta!!! Super Duper Uppeeta! :)