maanantai 9. marraskuuta 2009

Demille toinen serti

Hyvinkään ryhmis syyskuun 20 pvä. Maailman paras Demppanen yllätti jälleen iloisesti ja voitti kaikki nartut ja sai toisen sertinsä. Upeeta!! Uros oli rodun paras, joten Demi oli VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras.

Villahousu juoksupeppu Demppanen, päivän kaunein sammarinarttu :)
VSP SERT Arttulan Eloisa
Hyvinkää näyttää olevan hyvä paikka Epulle. Viime vuonna Eppu oli samaisessa paikassa rodun paras. Tämän vuoden tuomari mietti tosi pitkään urosten sijoituksia ja lopulta Eppu sijoittui urosten toiseksi ja sai vara-sertin. Onnea Epulle ja kotijoukoille.
PU2 VARA-SERT Arttulan Erikoispainos
Ruuti esiintyi nyt aika kivasti ja paransi edellisen viikonlopun sijoituksiaan oikein rytinällä sijoittumalla urosten neljänneksi, ei todellakaan yhtään hassummin kovassa joukossa. Gladun punaisen nauhan linja jatkui edelleen, hö.
PU4 Funny Fabric One For Fun
PU4 Funny Fabric One For Fun
Miskan esiintyminen onnistui paljon paremmin kuin Porvoossa ja nyt mentiin jopa pääasiallisesti ravia kehässä ja tuomarikin tykkäsi erin arvoisesti.
Arttulan Muskelimimmi
Kasvattajaluokkani ei taaskaan ollut mikään huippu hyvä eikä saanut kunniapalkintoa, Miska-neitonen on aivan eri leimasimella tehty kuin Demi, Eppu ja Gladu mutta pitää se ryhmä nyt esittää ihan vaikka harjoituksen vuoksi, kun sen kerran kokoon saa ;)

Tulokset:
Funny Fabric One For Fun JUN ERI3 PU4
Arttulan Erikoispainos AVO ERI1 PU2 VARA-SERT
Arttulan Gladiaattori AVO EH
Arttulan Muskelimimmi JUN ERI2
Arttulan Eloisa AVO ERI1 PN1 SERT VSP

Eppu ja siskonsa Demppanen
PU2 Arttulan Erikoispainos ja PN1 Arttulan Eloisa

Ei kommentteja: