keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kikin visiitti

Katan tyttö Kiki, noin 9 kk, vietti syyskuussa viikonlopun minun hellässä huomassa. Kiki tuli meille pesuun ja puunaukseen ja kävimme myös Karkkilassa näyttelyssä. Kiki on sijoituskoirani, eli toiveena olisi sitten joskus Kikin kanssa tehdä pennut. Vaikka Kikiä olinkin nähnyt luovutusiän jälkeen oli nyt tosi mukava saada Kiki pidemmäksi aikaa "tarkkailevan silmän" alle. Aivan eri tavalla koiran luonteeseen pääseen sisälle, kun sen kanssa viettää pidempää aikaa kuin vain kyläilyn verran.
Kaunis Kiki
Kiki sulautui meidän laumaan ihan tuosta vain, ihan kuin ei olisi koskaan pois lähtenytkään. Pesu ja puunaus sujui ihan hyvin, hiukan piti tehoföönin käytöstä pitää pientä neuvottelua, mutta aika vaivattomasti lopulta sujui tämä Kikin mielestä täysin turha ja uppo-outo toimenpidekin.
Vautsi vau mikä liike
Näyttelyreissu Karkkilassa meni kivasti sekin. Kiki oli rohkea eikä sitä pelottanut mikään ja ystävällisesti se olisi tehnyt tuttavuutta kaikkiin kaksi- ja nelijalkaisiin. Tapasimme myös Kikin iskän Rikun. Meidän ainoa ongelma oli Kikin suuri himo nakinpalasiin, mikä haittasi hiukan esittämistä :)
Arttulan Rentun Ruusu
Tuomari piti tiukkaa linjaa ja vaaleanpunaiset nauhat olivat aika tiukassa. Junnuluokassa esitettiin viisi narttua, kaksi sai erit ja Kiki tuli luokassa toiseksi oikein mukavalla arvostelulla (arvostelu löytyy kotisivuiltani). Paras narttu kisassa ei tullut sijoitusta. Kaiken kaikkiaan kiva näyttelykokemus ja kiitokset Kikin kotiväelle, että sain Kikin hetkeksi hoitoon.

Arttulan Rentun Ruusu JUN ERI2

Ei kommentteja: