sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hipin Hieno Hyppyrata

Hipin toinen agilitykisa oli tänään Turussa, ATT:n (Agility-Team Turku) hienossa hallissa. Hipillä oli kolme starttia, joista ensimmäistä en ehtinyt harmikseni näkemään. Hipin luokassa (Maksi1) oli jokaisessa startissa 30 koirakkoa.

Ensimmäisellä radalla Hippi ei ollut ihan tehnyt parastaan mutta oli ollut ehtiväinen kuitenkin, kun oli kuulemma käynyt kesken radan moikkaamassa tuomaria :) Tulos oli 3,39 5 8,39 (3,39 yli ihanneajan, 5 ratavirhettä) ja sijoitus hienosti 6. Tuloslista ATT:n sivuilla

Toisen radan sain videoitua. Tulos -2,67 10. Sijoitus 9.
Tuloslista ATT:n sivuillaKolmas rata oli hyppyrata (radalla ei kontaktiesteitä) ja tämänkin sain videoitua. Ja kyllä kannatti. Suorastaan Historiallisen Hienosti Hippi suoritti startin ainoan 0-radan ajalla -1,77 joten Hippi otti ja voitti ja sai jo toisen luokanvaihtoon oikeuttavan tuloksen :) Voi että tuli kyllä iloinen mieli sekä Marikan että Hipin puolesta, puhumattakaan miten hienoa tämä oli ihan sammareille rotunakin.
Tuloslista ATT:n sivuillaErityisen hienoa Hipin ja Marikan suoritus oli sitenkin, että he saivat tuloksen kaikilta kolmelta radalta, ei ole mitenkään selvää saada tulosta, sillä agilityssä aika helposti tulee hylkäyksiä (esim. väärän esteen ylitys).

Lämpöiset onnittelut Marikalle ja Hipille. Kasvattaja on enemmän kuin ylpeä <3

Hippi = C.I.B. FI & EE & BY & LV & LT & BALT MVA BYV-07
Arttulan Diilitippi

Ei kommentteja: