sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sertikoira Hilppa

Viime viikonloppuna oli Turun kansainvälinen koiranäyttely. Sammareita oli ilmoitettu kaikkiaan 83. Kivasti tuli testattua uudet, vuoden alusta voimaan tulleet näyttelysäännötkin käytännön tasolla läpi.

Pentuluokassa debytoi Nami, joka sijoittui hienosti pentujen kolmanneksi kunniapalkinnon kera. Esiintyminen meni oikein hyvin siihen nähden, että neitosella oli menohaluja vaikka muille jakaa ;)

Arttulan Yön Kuningatar

Roky ei valitettavasti päässyt paikalle lääkekuurin takia. Uroksissa Arttulan lippua piti korkealla Gladu, joka laadukkaassa valioluokassa (handlerin kuntoa kysyvän juoksutuskisan jälkeen) sijoittui neljänneksi SA:n kera.

Vauhdikkaasti sai kasvattaja Hilpankin kanssa päästellä, onneksi löysimme yhteisen sävelen aika nopsaan ja seisominen kauniissa asennossa alkoi sujua. Hilppa oli marraskuussa pentunäyttelyssä RYP3 ja sen sortin avaus näyttelyuralle aiheutti oman jännityksensä tähän näyttelyyn. Hilppa taisi silti kuitenkin yllättää meidät: ensin se voitti oman luokkansa ainoalla SA:lla ja sijoittui lopulta jännittävässä narttujen kisassa toiseksi. Narttuja oli sentään 43, joten sijoitusta voidaan pitää tosi kovana vain 9 kk:n ikäiselle ipanalle. Paras narttu oli jo valio, joten Hilpalle serti :)

Arttulan Xtra Nokkela

Avoimessa luokassa esiintyi hieno narttulauma: Demi, Martta, Maitai ja Lara. Demi ja Martta saivat ERIn muttei luokkasijoitusta kummallekaan, ihana Maitai oli jättänyt turkkinsa kotiin ja sille ja Laralle EH. Lara oli ensimmäisessä aikuisnäyttelyssä, nyt hieman treeniä (ja ehkäpä diettiäkin...) ja eikun uusiksi kehään vaan.

Arttulan Quumatassu

Tulokset:
Arttulan Yön Kuningatar PEK3 KP
Arttulan Urho Tulitukka -pois-
Arttulan Gladiaattori VAL ERI4 SA
Arttulan Xtra Nokkela JUN ERI1 SA PN2 SERT
Arttulan Eloisa AVO ERI
Arttulan Nokkela AVO ERI
Arttulan Onnenjuoma AVO EH
Arttulan Quumatassu AVO EH

Ei kommentteja: