lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kuvatuksia

Piti olla tänä vuonna superahkera blogin kirjoittelija mutta puolustuksekseni voin kertoa, että olen ollut superahkera kuvienplaraaja. Nimittäin Picasa-galleriaan olen saanut tämän vuoden aikana kymmenittäin lisättyä gallerioita, jotka sisältävät kukin kuvia kymmenistä satoihin. En edes tiedä miten monta sataa (tuhatta?) kuvaa olen esille jo laittanut. Ja vielä pitäisi monen monituista pentuegalleriaa lisätä... huh.

Olen kyllä todella innokas ottamaan kuvia mutta niiden läpikäynti ja järjestely - vaikka onkin ihan kivaa - ei kuitenkaan aina niin innosta. Otan kuvia tosi paljon. Vanhasta kamerasta hajosi zoomi ja uusi kamera lähti täyttämään muistikorttia juoksevalla numeroinnilla. Muistikorttiin meni 9999 kuvaa (joista muutama videoita), ennen kuin se lähti jälleen alusta. Muistikortti lähti helmikuun puolivälissä ykkösestä etiäpäin ja kamera on ostettu viime kesäkuussa, että laske siitä.

Arttulan kennelin Picasa-galleria



Picasan galleriaan on linkit myös kotisivujen galleria-sivulla. Kotisivuilla galleriat on ryhmitelty aiheen mukaan, Picasassa ne ovat päivämäärien mukaisesti järjestyksessä (järjestyksen voi klikata olemaan gallerian lisäysjärjestyskin)

Ei kommentteja: