sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sallin ja Milon päivä

Kesäkuun kuudes; Salli ja ohjaajansa Janne starttasivat ensimmäistä kertaa tottelevaisuuskokeissa Lempäälässä. Koe sujui kuulemma ihan parin tason mukaisesti ja tuloksena puhdas ykköstulos 181 pistettä, kolmas sija ja kisaoikeus avoimeen luokkaan. Mahtavat onnittelut hienosta tuloksesta!!
TOKO ALO1 Arttulan Fifi
Salon näyttelyssä puolestaan paleltiin toppatakitkin päällä mutta juhlistettiin samalla Milon hienoa menestystä eli urosten voittoa, VSP-sijoitusta sekä toista sertiä! Arttulan poijjaat pärjäsivät muutenkin kivasti; kalju-Hippi urosten kakkonen ja junnuissa ekaa kertaa skabannut Onni urosten neljäs ja vara-serti! Australian unelmani Nitro komeili täydessä turkissa, mutta olikin sitten tuomarin mielestä raskaan vaikutelman antava. Gladu luokassaan kolmanneksi. Sijoitustyttönen Miska osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen luokkaan, saldona EH.
VSP SERT Arttulan Eilisen Haiku
Mezen The Dark Knight
Arttulan Muskelimimmi
Kasvattajaryhmäni koostui neljästä eri yhdistelmästä ja sai kivan arvostelun. Ryhmä tuli toiseksi ja sai myös kunniapalkinnon. Kuvassa etummaisesta uroksesta lähtien Arttulan Eilisen Haiku, Arttulan Diilitippi, Arttulan Oikopolku ja Arttulan Gladiaattori.
Arttulan kasvattajaryhmä
Toko Lempäälä:
Arttulan Fifi TOKO ALO1 181 p

Näyttely Salo:
Arttulan Oikopolku JUN ERI1 PU4 VARA-SERT
Mezen The Dark Knight JUN EH3
Arttulan Eilisen Haiku AVO ERI1 PU1 SERT VSP
Arttulan Gladiaattori AVO ERI3
C.I.B FI & EE & BY & LV & LT & BALT MVA BYV07 Arttulan Diilitippi VAL ERI1 PU2
Arttulan Muskelimimmi JUN EH2

Arttulan kasvattajaryhmä KASV2 KP

Salon näyttelyyn oli ilmoitettu myös pitkäkarvainen collie Arttulan Ilmaisku. Valitettavasti koira myöhästyi kehästä ja sai pelkän laatuarvostelun. Kyllä niin paljon harmittaa, ettei edes keksi sopivia sanoja harmia kuvaamaan, sillä tuomari ihastui Ilmariin erittäin paljon...

2 kommenttia:

RiikkaJ kirjoitti...

Onnea Sallille ohjaajineen! Toiset saa nähtävästi niin helposti ykkösiä... :D Mutta kyllä samojedit osaa (meilläkin päin silloin tällöin)!

D kirjoitti...

your dog is very nice,,,,^^