torstai 28. toukokuuta 2009

Arttulan bortsut ja colliet tapasivat

Sääherra suosi Helatorstaista Arttulan kasvattitapaamista. Aamulla vettä satoi melkein kuin saavista kaataen ja oli todella harmaata. Päivä kuitenkin kirkastui mukavasti ja kun puolenpäivän aikaan porukkaa alkoi virrata Arttulaan, oli kaunis puolipoutainen sää - eikä edes tuullut. Ei paljon parempaa ilmaa olisi voinut enää toivoa. Kasvattitapaamiseen oli kutsuttu karjikset, bortsut ja pk-colliet sekä näiden pentueitten vanhempia. Valitettavasti yhtään karjiskasvattia ei paikalle päässyt.

Arttulan Ikivihreä " Nero " ja Arttulan Ihana Intolintu " Kiki " leikkiinkutsussa.
Nero ja Kiki
Sandra on Arttulan Loistavan eli Novan kanssa takarivissä, edessä L-pentueen vanhemmat Oakmeadow Nice Case " Helmi " ja Tronic Ibizorr " Laku " sekä Arttulan Lakun Maku " Karkki ".
Helmi, Laku, Karkki ja Nova
Kun muistikortin ottaa täyteen kuvia niin on siellä joukossa sellainenkin potretti pentunelikosta, jossa melkein kaikki katsovat kameraan ;) Vasemmalta lukien Arttulan Revontuli " Sheena ", Arttulan Riskibisnes " Riki ", Arttulan Rentun Ruusu " Kiki " ja Arttulan Rokki Romppu " Tatu ".
Sheena, Riki, Kiki ja Tatu
Uskon, että koirilla oli varmaan yhtä antoisa päivä kuin meillä ihmisilläkin. Kiitos kovasti kaikille kasvateille perheineen, että ilostutitte kasvattajan mieltä. Ne, jotka eivät paikalle päässeet toivottavasti pääsisivät seuraavalla kerralla osallistumaan.

Ja runsaasti kuvia ihailtavaksi löytyypi alla olevista linkeistä:
Kasvattitapaamisen kuvagalleria
Tanjan galleria
Jälkimainingit

Mukana tapaamisessa olivat seuraavat Arttulan kasvatit:

Pitkäkarvaiset colliet: Ihana Intolintu, Ikivihreä, Rentun Ruusu, Revontuli, Riskibisnes, Rokki Romppu.

Bordercolliet: Lakun Maku, Lennokas Kaveri, Liitomiina, Luja Tahto.

Sukulaiskoiria mukana tapaamisessa: Maple Yard Apocalyptica (R-pentueen isä), Oakmeadow Nice Case (L-pentueen emä), Tronic Ibizorr (L-pentueen isä).

3 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Aikamoinen vilske ollut teidän pihalla...
Katselin silmät ruvella miljoona kuvaa, ne on aina kivoja muistoja!

arttulan kirjoitti...

No kyllä oli ihanaa vipinää :)

Mulla kanssa silmät ihan sikkurassa, kun koko päivän käynyt noita kuvia läpi, että sai kolmet galleriat kokoon.

Kauniita koiria on kiva katsella <3

Heidi kirjoitti...

Kiitos, että päästiin mukaan! :-) Kävin ihastelemassa kuvia hienoista koirista. Oli tosi kiva nähdä kaikkia ja erityisesti Katan ja Rikun lapsosia!