tiistai 19. toukokuuta 2009

Salon ja Haminan näyttelyt

Koirakerho Tassujen (eli "mun" kerhoni) järjestämä ryhmänäyttely pidettiin Salossa 17.5. Bortsut Nova ja veljensä Leevi esiintyivät ekaa kertaa nuorten luokassa. Leevi esiintyi tosi hienosti eikä mulla ollut sen esittämisen kanssa mitään ongelmia. Luokassaan Leevi tuli kivasti toiseksi EH:n kera.

Novasta tuomari tykkäsi ja sijoitti luokan ekaksi! Paras narttu kisassa Nova tuli viidenneksi. Tuomari jakoi hyvin kitsaasti pinkkiä nauhaa. Jos en hirveän väärin muista niin 8 narttua sai erin, uroksista vain 2. Kaikkiaan bortsuja oli 35.

Arttulan Luja Tahto NUO EH2
Arttulan Loistava NUO ERI1

Arttulan Loistava
Arttulan Loistava
Arttulan Luja Tahto, Leevi.
Arttulan Luja Tahto
Sijoitustytteli Kiki eli Arttulan Rentun Ruusu oli saapunut näyttelyyn ihan harjoittelumielessä - haistelemaan näyttelytouhun tuoksuja. Ikäähän neitosella on 5 kk, joten näyttelyura vielä odottelee edessäpäin. Kiki oli ihana reipas itsensä ja ei ottanut ympäristöstä mitään sen kummempia häiriöitä.
Arttulan Rentun Ruusu
Samaan aikaan tapahtui Haminassa. Karjisuros Vallu loisti nuorten luokassa ja sijoittui hienosti urosten kolmanneksi ja sai ensimmäisen sertinsä!! Upeeta! Paljon paljon onnea Vallun kotiväelle ja Niinalle.

Arttulan Jättipotti NUO ERI1 PU3 SERT

SERT Arttulan Jättipotti

Ei kommentteja: