perjantai 8. toukokuuta 2009

Vapun tienoon tsempalot

Vapun molemmin puolin tapahtui kaikenmoista ja päätinpä koota nämä tapahtumat saman otsakkeen alle, kun jotenkin niin Vappumaisia juttuja olivat kaikki.
Vappuvuokot
Congo ja Nitro aloittivat vapputohinat jo ennen Vappua järjestämällä minulle pienoiset (tai oikeammin kauhian kamalat) yllärit ja hirmuisen tukon harmaita hiuksia... Tästä tulee jossain välissä tarkemmin juttua blogiin. Pidämpä siis tuhansia lukijoitani jännityksessä :) Congon ilmeestä voitte yrittää päätellä jotain.
Congon Vappufiilarit
Vappunäyttely oli toukokuun eka päivä Hollolassa. Team Arttulan edustajat olivat hienot pojat Gladu ja Eppu.

Arttulan Gladiaattori AVO ERI3
Arttulan Eilisen Haiku AVO EH

Näyttelyn jälkeen Gladu lähti mökkeilemään. Vähänkö tulee kesäfiilis tästä kuvasta!
Gladu
Jakki pääsi todistamaan, että hänessä on miestä tosihommiin :) Dessa oli vikitellyt Jakkia jo usemman päivää ja jonkinmoinen epäilys poitsun taipumuksista alkoi hiipiä jo mieleen. Mutta höps, kyllä se uros vaan paremmin tietää kuin minä, koska tyttösellä on oikea aika ja niinpä astutus onnistui aivan oppikirjojen mukaisesti. Super-ihania vauveleita odottelemme sitten syntyväksi heinäkuun alussa. Paljon kuvia Dessan ja Jakin treffikuvagalleriassa.
Dessa ja Jakki vauhti päällä
Arttulan Lennokas Kaveri eli Bono kirjoitti nimensä historian kirjoihin ollen ensimmäinen Arttulan bortsu, joka kisasi kokeissa. Bono tempaisi Paraisten toko-kokeessa upeasti 185,5 pinnaa ja sehän on kirkkaasti ykköstulos ja menolippu avoimeen luokkaan! Onnea onnea!
Arttulan Lennokas Kaveri TOKO ALO1
Minä vietin Vapun tiiviisti kotosalla simapullo kainalossa. Emmalle odottelin pentuja syntyväksi varmuuden vuoksi jo usempi päivä etukäteen. Päivällä mentiin kuitenkin yli tällä ekalla kerralla. Emma hoiti hyvin kasvattajaystävällisesti synnytyksen päiväsaikaan ja puolessatoista tunnissa. Valitettavasti pari pienokaista menehtyi (toinen syntyi kuolleena, toinen meni sitten myöhemmin) muuten kaikki sujui mallikkaasti. Emma on osoittanut omaavansa hienot äidinvaistot. Loppusaldona 3 uros- ja 2 narttupentua, jotka kaikki ovat soopeleita.
Emma ja pennut
Pikkuipanat aamiaisella.
Ihanuudet

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Yksi tuhannesta miettii, että Congo näyttää kovin tyytyväiseltä...

kehveli kirjoitti...

;)
no vaikeeta on arvata...

Onnittelut soopeli-vauvoista!

Anonyymi kirjoitti...

ONNITTELUT soopeli sopuleista!

t:Hertta isoisoäiti ja Pia

team-Saari kirjoitti...

Onnea pienistä
soopeli-vauvoista!Ihanat valkoiset kaulukset rivissä ruokailemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut siskolikalle pesueesta.

T: Kiki
ps. omia juoksuja odotelessa

Tiina kirjoitti...

3-vuotias Vekki mummo onnittelee ihanista pennuista :-) Tullaan taas ihastelemaan niitä porukalla!
Onnea, onnea!! Laita blogiin lisää kuvia.