keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Kaapelitehtaan pentunäyttely

Juuri viisi kuukautta täyttäneet, uudet lupaukset Upi ja Titta olivat näytillä Helsingissä Kaapelitehtaalla joulukuun alussa. Molemmat olivat jo niin taitavia esiintyjiä, että ei ollut tosikaan. Minun osakseni jäi nauttia showsta ja ottaa kuvia. Harmi vain, kun valaistus ei Kaapelilla ole mikään maan paras ja hyviä kuvia ei montaa tullut.

Huippuhieno Upi kehässä. Upi voitti toisen urospennun, sai kunniapalkinnon ja tuli VSP-pennuksi. Onnittelurapsutukset Upille ja kotiväelle hienosta näyttelyuran aloituksesta!
VSP Arttulan Uuden Kuun Utopia
Upi ei juuri paikallaan pysynyt ja seisomakuvissa näkyy joku valkoinen suhahdus vain tai nenä on kiinni linssissä. Maassakaan ei voitu maata paikallaan vaan piti olla vaikka miten päin ja vaikkapa selällään niin kuin alla olevassa kuvassa :)
VSP Arttulan Uuden Kuun Utopia
Titta esiintyi hienosti ja maltillisesti (onko se ihan varmasti Dessan pentu...). Titalla oli turkki vielä vajaa ja se näytti esim Upin rinnalla pieneltä tirriäiseltä. Mutta kivat mittasuhteet tytöllä on ja liikuntakin kaunista, joten antaa turkin vain kasvaa rauhassa - hyvä siitä vielä tulee :)
Arttulan Timanttinen
Söpö tirriäinen Titta <3
Arttulan Timanttinen
Tulokset:
Arttulan Uuden Kuun Utopia PEK1 KP VSP-pentu
Arttulan Timanttinen PEK2

Ei kommentteja: