keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Turun syysnäyttely

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna oli syysnäyttely Turun messukeskuksessa. Kehä oli tosi pieni, mitoitettu lähinnä moppi-kokoisille koirille (kuka pönttö noita kehiä oikein tekee??) ja niinpä vauhdikkaiden koirien kanssa sai ottaa ihan tosissaan, että niitä sai esitettyä edes pikkasen edukseen.

Näytillä olivat Gladu sekä junnusisarukset Onni ja Maitai. Tuomari piti vaaleanpunaiset nauhat hyvin tiukassa ja sertit jaettiin tällä erää muille koirille. Niin upealta kuin Onni näyttikin, niin H tulla tupsahti. Onni tarvitsisi paljon suuremman kehän, että sen kanssa pääsisi juoksemaan kunnolla.
Arttulan Oikopolku
Gladun viimeisen sertin metsästys ei tuottanut tulosta vaikkakin Gladu sijoittui hienosti luokassaan toiseksi. Kyllä se vielä jonain päivänä...
Arttulan Gladiaattori
Maitai oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä, mutta eipä neiti ollut näyttelyhässäkästä moksiskaan. Ja vauhtia piisasi vaikka muille jakaa ja kun on vielä pikkuisen kärsimätön yksilö niin tarkkana sai kasvattaja olla esittämisensä kanssa. Mukavaa oli, että tuomarilla riitti ymmärrystä ja huumorintajua.
Vauhti päällä
Onneksi Maitaille maistuu namit ja kun malttikin lopulta löytyi niin hengissä me selvittiin ja oikein kauniistihan Maitai sitten esiintyikin. Hienosti EH ja luokassa toiseksi.
Arttulan Onnenjuoma
Sammarit olivat lauantaina ja sunnuntaina sitten bortsut. Nova tietenkin tiputti turkkinsa ennen näyttelyä. Vaikkei bortsu nyt varsinainen turkkirotu olekaan, on kapisen näköinen aina kapisen näköinen, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Nova sai oikein hyvän arvostelun, muttei kuitenkaan eriä, eli empä tiedä, mistä syystä.
Arttulan Loistava
Tulokset:
Arttulan Oikopolku JUN H
Arttulan Gladiaattori AVO EH2
Arttulan Onnenjuoma JUN EH2

Arttulan Loistava AVO EH

Ei kommentteja: