keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Pentuhaaveisia kohtaamisia

Arttulan tytöillä ja pojilla oli marraskuussa vipinää. Peräti neljä Arttulan-vaikutteista sammariyhdistelmää laitettiin onnistuneesti alulle. Ensimmäisenä urakoinnin aloitti Kompis (Arttulan Fakta), joka varmaan luuli kuolleensa ja päässeensä taivaaseen, sillä hänen eteensä tuli kaksi hehkeää neitoa viikon sisään :)

Yli-innokkaat kasvattajat olivat Sandra neitosen (Jäähelmen Cassandra) kanssa luonnollisesti liiankin aikaisin liikkeellä ja alla olevassa kuvassa Kompiksen katse selvästi kertoo, että eipä vielä kannata turhia hötkyillä, ei ole oikea aika.

Toinen Kompiksen morsian on Lissu (Arttulan Graniittikide). Tulee nyt oikein käytännön tasolla testattua, millaisen määrän jälkeläisiä uros saa aikaiseksi, kun astutukset tulivat samalle viikolle. Ja samaan aikaan toisaalla... Albin (Arttulan Cocco The Jussi) sai vieraakseen Lumen (Jäähelmen Snow White). Ja tosiaan niin päällekkäin nämä astutukset menivät, etten Kemiön reissulle ehtinyt ollenkaan mukaan. Vaan hienostipa sielläkin oli selvitty.
Arttulan Graniittikide
Marraskuun lopussa Jakki ja Naska "löysivät toisensa" (Vattnadals Jack Big Zwee ja Arttulan Discohile). Kuten kuvista huomaa, oli marraskuu hyvin kosteaa ja suhruista keliä eikä aurinkoa paljoa tarvinnut katsella enkä näin ollen mitään huippuotoksia saanut aikaiseksi.
Vattnadals Jack Big Zwee ja FI MVA Arttulan Discohile
Tammikuussa odottelemme sitten iloisia perhetapahtumia runsain mitoin :)
FI MVA Arttulan Discohile ja Vattnadals Jack Big Zwee

Ei kommentteja: