keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Viimeinen syksy

Hieman dramaattiselta kuulostava otsake ei kuvasta kenenkään poismenoa tästä maailmasta vaan kertoo erään ajan loppumisesta. Muutto Paratiisiin alkoi olla pikkuhiljaa edessä ja haikeita hyvästejä Suomusjärven asunnolle ja pihamaalle tuli jätettyä koko syksyn ajan. Kummasti sitä vain kiintyy asuinsijalleen.
Arttulan Loistava
Omenoita tuli tänä syksynä todella paljon. Nyt on käytännössä todistettu, että koirat voivat syödä omenoita satoja (ellei tuhansia) muutaman kuukauden aikana ilman, että siitä aiheutuu mitään haittaa koiralle ;) Myös pakkasenpuremat ja jo kummallisen värisiksi tulleet omput olivat mitä suurinta herkkua. Varsinkin Kino kunnostautui omppujen syönnissä. "Omppu päivässä pitää lääkärin loitolla", toteaa Kino kymmenen ja puoli vee.
FIN MVA BH JK3 PERA-A TOKO-EVL Arttulan Alkuvoima
Arttulan Iloliemi
The Luxus-Tarha. Tarhalla on edessä jossain vaiheessa purku ja siirto Paratiisiin. Sitä tulee odottaessa ihan ikävä, on niin hieno tekele ja vallan hienosti soveltuva kaivinkone-luonteen omaaville koirille.

Otos vielä kesätarhoista ennen purkua. Nämä tarhat olivat aivan mahdottoman hyviä kesällä, koska kasvoivat ihanaa nurmea. Sadekeleillä sen sijaan ne keräsivät vettä koko pihalta ja kestivät päiväkausia kuivua. Syksyisin tarhoilla ei ollut mitään käyttöä, savimaa kestää kuivua älyttömän kauan ja vettähän tuntuu tulevan loputtomiin.

Viimeisen syksyn galleria

1 kommentti:

team-Saari kirjoitti...

Tervetuloa tänne puolelle Salon kaupunkia. Tullaan käymään Kikin kanssa joku päivä,kun olette kunnolla asettuneet kodiksi.
Oikein rattoisaa Uutta Vuotta koko teidän sakille!