perjantai 8. heinäkuuta 2016

Jerryn eka näyttely

Jerry eli Funny Fabric Absolut Superman kävi kesäkuussa Tammelassa näyttelyssä, reilun 10 kk:n iässä. Näyttelyyn valmistauduttiin käymällä muutamaa päivää aikaisemmin match showssa Nummelassa. Mätsärissä Jerry osallistui vielä pentuihin ja oli punaisten pentujen kolmas. Harjoittelu tuli ihan tarpeeseen, sillä jotenkin vain ei aika riitä edes minimaalisiin harjoituksiin kotioloissa. Mätsärissä päästiin hyvin harjoittelemaan, sillä tuomari juoksutti paljon ja näyttelyseisomistakin piti tehdä runsaasti.


Tammelassa esiintyminen ei mennyt mitenkään huippuhienosti. Jerryä kiinnosti ympäristö tosi paljon, eikä tarjoamani makupalat tahtoneet kiinnostaa. Lisäksi kehä oli aivan älyttömän pieni ja tuollaista pitkällä askeleella ja kovaa painelevaa koiraa oli vaikea esittää hyvin. No, sain kuitenkin jotenkin kelvollisesti Jerryn esitettyä ja se sai kivan arvostelun, sijoittui toiseksi junnuissa, sai SA:n (sertifikaatin arvoinen), oli paras uros -luokassakin toinen ja sai VARA-SERTin. Ei yhtään huono!

Jerry kotona ennen pesuaGladu oli VSP-veteraani ja uroksien kolmas.

Bordercollie Arttulan Onnenkantamoinen, Ava, esiintyi nuorten luokassa ja sai erinomaisen ja tuli luokan toiseksi. Tuomari oli tiukalla linjalla eikä jakanut SA:ta lainkaan.


Jerryn arvostelu: "Lovely character. Strong head. Excellent topline. Beautiful tail. Normal construction of back legs. Rythmical movement. Nice coat." Tuomari: Soleckyj Szpunar Vivamaria, Puola.

Tulokset:
samojedit
Funny Fabric Absolut Superman JUN ERI1 SA PU2 VARA-SERT
Arttulan Gladiaattori VET ERI1 SA PU3 VSP-VET
bordercollie
Arttulan Onnenkantamoinen NUO ERI2

Ei kommentteja: