torstai 19. toukokuuta 2011

Sertejä ja valiota pukkaa

Viime lauantaina tuli vietettyä Raumalla yksi märimmistä näyttelyistä ikinä. Näyttelypaikalle päästyä oli vielä ok keli, mutta kun näyttelyteltta saatiin pystyyn niin jo alkoi ropista vettä. Ja ropinaa riittikin ihan koko päiväksi. Oli "tosi kivaa" kun koirat kastuivat kehässä ja itsekin oli kuin uitettu rotta. Kasvattien omistajille muistuttelin viikolla, että ottavat sitten sadevarusteet ja lämmintä vaatetta mukaan, kun sateita oli luvattu ja ulkona ollaan koko päivä. Noo, missähän taas omat ajatukset olivat (kenties ehkä tulevissa lauantai-illan riennoissa), kun meikäläisen sadevarusteet jäivät epähuomiossa kotiin...

Mutta eipä pikkuiset sateet hyviä koiria huononna :) Milolla oli karmea karvanlähtö päällä mutta se näytti silti tosi upealle. Milo ylsikin urosten kakkoseksi ja koska voittajauros oli jo valio, serti ojennettiin Milolle, josta tuli hienosti tämän vuoden toinen Arttulan Suomen Muotovalio. Onnea kovasti Milolle ja tukijoukoille.

Junnukoira Turo oli ensimmäistä kertaa virallisissa luokissa eikä yhtään huonolla menestyksellä. Se tuli Milon jälkeen kolmanneksi ja sai vara-sertin. Lisäksi se valittiin VSP-junioriksi. Niin sitä pitää :)

Juniorityttönen Hilppa esiintyi tosi hienosti ja kipitti peräti narttujen kakkoseksi ja ykköseksi tulleen nartun ollessa valio, sertihän sieltä tuli myös Hilpalle. Jee :) Hulda oli nyt toisessa näyttelyssään ja mukavasti tuli ERIä ja esiintyminenkin meni hienosti. Hilppa voitti junnukisassa Turon ja oli siten Rodun Paras juniori.

Demi esiintyi myös mukavasti ja tuomari tykkäsi luokkavoiton ja SA:n verran. Paras Narttu -kisassa ei sijoituttu. Meillähän piti olla jenkkituomari, jolle oisin Demin halunut tuoda esille mutta tietty oli tullut tuomarivaihdos.

Kasvattajaryhmäni tuli toiseksi kunniapalkinnon kera. Arvostelu oli ihan hyvä, suullisesti tuomari sanoi, että koirat ryhmässäni eivät olleet samankokoisia. Niinno, ryhmässä oli kaksi urosta ja kaksi narttua, kyllähän nartut pienempiä ovat kuin urokset?

Enivei, tyytyväinen olen tottakai näyttelyyn ja sateesta huolimatta oli tosi mukavaa. On vain jotensakin tullut saatua kasvatteja kivoihin koteihin :) Kiitos taas kaikille TEAM-Arttulan ihmisille ja myös Marikalle extra-kiitokset avustuksesta (vaikkakin oothan kyllä tiimiä vaikka oisitkin ilman multiupeeta Hippiä liikkeellä).

Oma kamera pysyi kuivana kassin pohjalla, joten kuvia ei ole yhtään. Sikäli mikäli jostain saan kuvia näyttelystä niin lisäilen niitä tänne.

Tulokset, Rauma:
Arttulan Åttå Cool Drinkero JUN ERI1 SA PU3 VARA-SERT VSP-juniori
Arttulan Eilisen Haiku AVO ERI1 SA PU2 SERT SUOMEN MUOTOVALIO
Arttulan Zelda Aamunkoitto JUN ERI3
Arttulan Xtra Nokkela JUN ERI1 SA PN2 SERT
Arttulan Eloisa AVO ERI1 SA

Arttulan kasvattajaryhmä KASV2 KP

Soittelin sitten kotimatkalla Merjalle, joka oli Gladun kanssa Hollolassa näyttelyssä. Kuulemma oli aurinko paistellut koko päivän ja vieno tuuli oli puhaltanut... Gladu oli tullut hianosti urosten kolmoseksi. Onnittelut :)

Tulokset, Hollola:
FI MVA Arttulan Gladiaattori VAL ERI2 SA PU3

Ja vielä lisää Arttulalaisia näyttelyssä. Nala, Peppi ja Luna olivat esillä Äänekoskella. Hilpan siskot Peppi ja Luna olivat ekaa kertaa näytillä virallisissa luokissa. Siitä se lähtee :)

Tulokset, Äänekoski:
Arttulan Mysteeri AVO EH
Arttulan X-Files Pop JUN EH
Arttulan Xtreme Hot JUN ERI1

Ei kommentteja: