lauantai 21. toukokuuta 2011

Zanille hyväksytty luonnetesti

Tylsään elämään saa rutkasti jännitystä, kun lähtee huonon kartan ja yhtä hyvien ajo-ohjeiden kanssa seikkailemaan Helsinkiin. Zanilla oli tänään luonnetesti Herttoniemessä raunioradalla, jonne yritin suunnistaa. On todellinen ihme, että löysin perille enkä löytänyt itseäni jostain satama-altaan pohjasta. Muistin jälleen, miksei Helsingissä ole yhtään kiva ajella. Salo on ihan sopivan kokoinen kaupunki: jos sattuu kääntymään väärästä kadunkulmasta, ei ole eksyksissä lopun päivää :)


Zanin testi sujui hienosti. Ja kuten tuomarikin sanoi, rodunomainen bortsu. Kyllä siihen pitää kasvattajan olla tyytyväinen :) Itse testipaikka oli muuten suht ok, mutta palomiehet treenasivat paloautojensa ja letkujensa kanssa (valitettavasti myös täydessä varustuksessa, hihhi) ja paloautot olivat tyhjäkäynnillä koko ajan. Filmin häiritsevä taustamelu tulee näistä autoista.

Muutama kuva Zanista ennen testiä

Luonnetestin osasuoritusten pisteet,
bordercollie narttu Arttulan Liitomiina:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukausvarma

Tulos +144

Ihan ajan hengen mukaisesti näimme melkein tuomarin ilmaveivit... onneksi ei nähty, olisi voinut käydä pahasti. Tilanne sattui, kun tuomari tuli ulos pimeähuoneesta.

Ei kommentteja: